Datum objave: 27. Prosinac 2020

BOŽIĆNO ČUDO U ĐARDINU / Kako je Radio Ritam lijepo uređeni đardin pretvorio u pravu božićnu bajku raduje i čini život ljepšim

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Korona nas je bacila na koljena i oduzela nam puno toga, ali nam nije uspjela ukrasti Božić! Naprotiv ove smo godine imali lijepi, tih Božić koji je na poseban način bio uzvišen i svečan. I sam Advent lišen konzumentske histerije, kiča i buke adventskog sajma bio je lijepa i skromna priprema za Kristov rođendan, za dan kada je Sin Božji postao čovjekom.
U skladu s okolnostima i Šibenik je bio skromnije ukrašen nego inače, a na primjeren način odskakao je tek đardin. Po danu pomalo sjetan, noću je zasjao lijepim blagdanskim ozračjem. A onda, dogodilo se božićno čudo. Radio Ritam je taj lijepo uređeni đardin pretvorio u pravu božićnu bajku. Ukrase i iluminacije Radio Ritam je nenametljivo oplemenio ljepotom glazbe i gle - odjednom Šibenik ima istinski lijepi božićni ugođaj baš onakav kakav priliči Božiću, svečan i lijep pa i gotovo uzvišen. Prava božićna bajka koja raduje i čini život ljepšim i svjetlijim čak i u ova tegobna mračna vremena.

Iz kategorije: Vijesti