Datum objave: 14. Prosinac 2020

NE ODUSTAJE / Tomislav Vukorepa, ne odustaje od prosvjeda. Nakon kritika gradonačelnika Burića i gradske uprave sada proziva svijest i savjest gradskih vijećnika.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tomislav Vukorepa, nezadovoljni i ogorčeni Šibenčanin koji je počeo prosvjedovati jer se osjetio povrijeđen i ponižen zbog nekih riječi gradonačelnika Šibenika Željka Burića, ne odustaje od svoje borbe. Nakon kritika gradonačelnika Burića i gradske uprave te ukazivanja na paletu pojava, događaja i problema s kojima se ne slaže, sada proziva svijest i savjest šibenskih gradskih vijećnika.
 Odlučio je, kako nam je rekao, prosvjedovati sve dok Šibenčani ne progledaju i ne shvate što se događa. Iako i dalje prosvjeduje sam, nije nezadovoljan:
– Imam puno istomišljenika – kaže Vukorepa. – Puno ljudi me podržava i u mojim stavovima i prosvjedima. Donose mi kavu i čaj, podupiru me da izdržim. I hoću. Svjestan sam i razumijem da se mnogi boje stati na ulicu i javno iskazati svoje nezadovoljstvo, ali to će se promijeniti kao što se mora promijeniti i situacija u Šibeniku, jer kako je krenulo, Šibenika više neće biti.

Iz kategorije: Vijesti