Datum objave: 04. Prosinac 2020

PROSVJED / Ogorčeni građanin Šibenika, Tomislav Vukorepa nastavlja s prosvjedima protiv gradonačelnika Željka Burića.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Ogorčeni građanin Šibenika Tomislav Vukorepa, nastavio je danas svoje prosvjede protiv gradonačelnika Željka Burića osobno, ali i gradske politike s kojom se ne slaže. Povod za prosvjede bila je izjava gradonačelnika Burića o autoru video snimke prodora vode u podzetnu garažu ispod Poljane nakon prvog većeg pluska. Nakon toga Vukorepa je organizirao seriju prosvjednih performancea stavljajući naglasak na, po njegovom mišljenju, zatiranje identitet Grada Šibenika, a potom i na brojna komunalna i društvena pitanja koja ga kao građanina tište. U nastavku prosvjeda Vukorepa je promijenio taktiku te sada prosvjeduje pred zgradom gradske uprave od 8 do 11 sati. Danas je imao dvostrani transparent na kojem s jedne strane piše "Buriću Željko budaletino niškorisna dapače...", a s druge strane "Gradonačelniče lažove!! Sram i stid da te bude!!!"
Pored Tomislava Vukorepe i njegovog transparenta jutros je ulazeći u zgradu gradske uprave prošao gradonačelnik Burić, ali nije na njih reagirao.
Prosvjedujem zato to gradonačelnik Željko Burić uporno ne želi ispričati se za svoje laži, lažne optužbe i vrijeđanja građana Grada Šibenika. Evo i danas prošao je pored mene kao da ne postojim Nije me ni pogledao. Shvatio sam to kao njegovu poruku da ja nisam građanin ovog grada i da on nema ni namjeru osvrtati se na mene. Uostalom to već javno rekao da nema namjeru osvrtati se na bilo koga. Što to treba značiti vjerojatno bi to on znao bolje objasniti, ali to objašnjenje vjerojatno nećemo nikada dobiti od njega jer, eto, on se ne osvrće ni za kim pa tako ni za prosvjedima, ni za novinarima, ni za kulturom ponašanja... Svoje prosvjede nastavit ću. Nemam namjeru odustati pa da vidimo dokle će to sve skupa doći – kazao je Tomislav Vukorepa.  

Iz kategorije: Vijesti