Datum objave: 02. Prosinac 2020

TONĆI RESTOVIĆ PROZVAO I POZVAO GRADONAČELNIKA BURIĆA / Odmah donesite konkretne mjere pomoći šibenskim ugostiteljima i ne dopustite da postanu socijalni sučajevi!

Diana Ferić
Diana Ferić

Tonči  Restović , predsjednik GO SDP -a Šibenik pozvao je na današnjoj konferenciji za novinare gradonačelnika Burića i njegove suradnika da odmah donesu tri hitne mjere za spas  ugostitelja u Šibeniku kojima je zbog koronavirusa zabranjen rad.

"Pozivam gradonačelnika da odmah donese  tri  važne mjere i to - da ih se oslobodi plaćanja gradskih prostora i štekata, da ne plaćaju komunalije dok im je zabranjen rad  te da za 2021. godinu  ukine porez na potrošnju što se već neki gradovi na obali učinili.  Kod nas u Šibeniku veliki broj obitelji živi od ugostiteljstva i ne bi smjeli postati socijalni slučajevi. Molim gradsku vlast da se u ovom kriznom trenutku ne skrivaju nego neka donose važne odluke. Ako nisu za to sposobni neka pozovu sve stranke u Gradskom vijeću, zajedno okupimo glave i donesimo što bolje mjere za naše poduzetnike", izjavio je Restović.

Upitao je na početku pressice "Gdje je gradonačelnik?" ustvrdivši kako je u  ovo krizno vrijeme kao i u proljeće nestao iz javnog života .

Kritizirao je gradonačelnika Burića da je u početku samo pro forma osnovao višestranačko Povjerenstvo za prodaju HNK Šibenik iako su odluke, kazao je, već bile donesene.

Iz kategorije: Vijesti