Datum objave: 24. Rujan 2020

MURTER DOBIO NOVU POLITIČKU STRANKU / Mladi se organiziirali i osnovali stranku "Zajedno za Murter" jer misle da Murter može bolje

Diana Ferić
Diana Ferić
Općina Murter - Kornati dobila je novu stranku "Zajedno za Murter" koju su osnovali mladi Murterini, generacija 1995. godine na čelu s predsjednikom te stranke  Renatom Kožulićem  i političkim tajnikom Branimirom  Jelićem.
 
"Po struci sam diplomirani kineziolog. Rođeni sam Murterin i sa svojim vršnjacima sam pokrenuo ovaj projekt i registrirao stranku pod nazivom Zajedno za Murter. Da bi stvar bila interesantnija, ova ideja i projekt je nastao u teretani u školi, a znamo da je škola kao institucija osnova svakoga pojedinca i majka znanja. Istina i ova cijela situacija koja se događala oko COVID - a 19  i našeg mjesta koje se nalazilo u karanteni i razgovori među mještanima su nas doveli do zaključka da neke stvari u Murteru ne funkcioniraju i da bi ih trebalo mijenjati", kaže o razlozima osnivanja te stranke Renato Kožulić. 
Ime stranke "Zajedno za Murter", zapravo je njezin program jer žele  povezati sve Murterine željne  pozitivnih promjena, kako mlade  tako i one starije  koje imaju poželjno iskustvo. 
 
Na slici desno je politicki tajnik Branimir Jelić, a kijevo je predsjednik Stranke Renato Kožulic.
 
,Nova stranka "Zajedno za Murter" izići će na lokalne izbore koji će biti održani u svibnju 2021. godine,  a Kožulić ne krije da će se kandidirati za načelnika Općine Murter - Kornati i ističe kako će se  "boriti se za svakog pojedinca za čast, pravednost i prosperitet". 
Iz kategorije: Vijesti