Datum objave: 17. Rujan 2020

APEL JADROLINIJE / Molimo putnike koji plove našim brodovima da nose zaštitne maske jer čuvajući sebe, štitimo jedni druge.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Jadrolinija”, društvo za linijski pomorski prijevoz putnika i tereta, oglasilo se na novinski upit temeljen na zapažanju putnika da se na brodovima koji plove do Kaprija i drugih šibenskih otoka neki članovi posade i većina putnika ne nosi zaštitne maske? U priopćenju se kaže:
Jadrolinija od početka epidemije koronavirusa brine o zdravlju putnika i posade kroz osiguravanje zaštitnih sredstava te poštivanje svih mjera i odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Informacije o obvezi nošenja zaštitne maske tijekom putovanja na Jadrolinijinim brodovima objavljene su na našoj web stranici, istaknute na svim prodajnim mjestima te unutar brodova, a prije i tijekom putovanja ova se obveza objavljuje i putem razglasa. Svjesni smo da se određeni broj putnika ne pridržava obveze nošenja maski, međutim kontinuirano ponavljamo i molimo da se maske nose, jer čuvajući sebe, štitimo jedni druge. Vjerujemo da je ponašanje naše posade i zaposlenika uzorno te služi kao primjer putnicima, a da su slučajevi ne nošenja maski iznimka koju ćemo nastojati promijeniti.

Iz kategorije: Vijesti