Datum objave: 12. Rujan 2020

PODSJEĆAMO / Dio nedavno uređene Ulice kralja Zvonimira zatvoren je do ponedjeljka za promet zbog sanacije propusta koji su napravljeni u odvodnji oborinskih voda

Diana Ferić
Diana Ferić

Kako je bilo i najavljeno, zatvoren je za promet do ponedjeljka u 4 sata dio Ulice kralja Zvonimira u Šibeniku od križanja sa zadarskom ulicom do Doma zdravlja i to zbog rekonstrukcije kolnika i uklanjanja propusta koji su napravljeni prilikom njezine obnove. Rekonstrukcije dijela kolničkog sloja koji je nedavno postavljen nužna je kako bi se poboljšala površinska odvodnja oborinskih voda jer je kod prve veće kiše ta ulica poplavila, kažu u poduzeću "Vodovod i odvodnja".

 "Sanaciji ovog dijela Ulice kralja Zvonimira pristupa se zbog uočenih nedostatnih poprečnih nagiba ulice što uzrokuje slabu odvodnju vode s kolnika tijekom jačih oborina. Molimo vozače iz zapadnih dijelova grada, Crnice i Njivica da tijekom vikenda za odlazak u centar grada koriste Državnu cestu D8, Jadransku magistralu i istočne ulaze u grad, Rokići i Vidici. Vozače koji iz centra grada prometuju prema zapadu, Njivicama i Meterizama da za izlaz iz centra grada koriste ulice Put gimnazije i Bana J. Jelačića preko Šubićevca", poručuju iz Vodovoda i odvodnje Šibenik.

Iz kategorije: Vijesti