Datum objave: 27. Srpanj 2020

KULTURA JE COOL U SKRADINU / Uspješno održan još jedan Info pult u interakciji s građanima

Diana Ferić
Diana Ferić

Posljednji info pult u sklopu kampanje Kultura je cool održan je prošlog tjedna u Gradskom parku u Skradinu. Cilj te kampanje je  promicanje civilno-javnog partnerstva i sudioničkog upravljanja te korištenja javne infrastrukture u kulturi i uključivanje lokalne zajednice.

Građani su se putem tog info pulta detaljnije upoznali s djelovanjem Kulturnog centra Grada Skradina kao i aktivnostima koje provode partneri na projektu: KU Virko Šibenik, Gradska glazba Skradin, Udruga Rupska zvona i Gradska knjižnica Ivan Pridojević Skradin.

Projektni tim je izrazio zadovoljstvo dosad odrađenim aktivnostima koje su puno pridonijele razvoju i uključivanju lokalne zajednice. U više od 300 aktivnosti, koje su održane na različitim lokalitetima u Skradinu i okolici, obuhvaćene su sve dobne skupine stanovništva kao i njihove različite potrebe i interesi na opće zadovoljstvo svih. Njihovom uključivanju u različite aktivnosti  još će više pridonijeti  skorašnje otvorenje preuređene zgrade kina u Skradinu.

 „Odaziv lokalnog stanovništva dobar je pokazatelj  da smo na pravom putu u ispunjavanju ciljeva projekta koji sufinancira EU iz ESI fonda u iznosu  85%  ukupne vrijednosti preko dva milijuna kuna. Projekt traje do prosinca 2020. godine do kada će i partneri provoditi svoje aktivnosti o čemu više možete saznati na službenim stranicama Centra www.skradin.eu , Facebook stranici Kulturni centar Grada Skradina ili u tiskanim katalozima programa", ističe Nikolina Uroda, voditeljica tog projekta.(adv)

Iz kategorije: Vijesti