Datum objave: 14. Svibanj 2020

NOVI RAZLOG DA POSJETITE NP KRKA / Piknik to go! – jedinstveni doživljaj u Nacionalnom parku „Krka“

Diana Ferić
Diana Ferić

Jedan od najmlađih i najljepših nacionalnih parkova u Hrvatskoj pripremio je za posjetitelje specijalne pakete obiteljskih ulaznica. Od 16. svibnja, u Nacionalnom parku „Krka“ bit će dostupni obiteljski paketi po cijeni od 100 kuna, koji uključuju ulaznice za 2 odraslih i do 4 djece (od 0 do 18 god), „Piknik to go!“ voucher koji uključuje popust na ponude u buffetu NP „Krka“ te brendiranu dekicu. Voucheri „Piknik to go!“ usluge mogu se iskoristiti u ugostiteljskim objektima smještenim na ulazu Lozovac i Roškom slapu, a izabrani gastronomski sadržaj bit će prigodno pakiran u platnenu vrećicu zajedno s dekicom koja ostaje u vlasništvu posjetitelja.

Osim „Piknik to go!“ usluge, osmišljen je i novi program za sve avanturiste i one željne aktivnog odmora. Predviđena osam kilometara duga šetnja od Visovca do Roškog slapa, uključuje posjet vodenicama u kojima se može vidjeti kako se nekoć mljelo žito i obrađivala vuna, edukativnoj izložbi Lugareva kuća u posjetiteljskom centru Visovačka kuća „Kuželj“, prezentacijskim sadržajima na Roškom slapu te obilazak Oziđane pećine, špilje u obliku tunela koju je čovjek nastanio prije sedam tisuća godina i s koje se pruža prekrasan pogled na kanjon rijeke Krke.

Spoj kontinentalne i obalne Hrvatske koju područje od 109 km2 najljepšeg toka rijeke Krke i donjeg toka rijeke Čikole nudi, predstavlja idealnu destinaciju za bijeg iz grada i njegove užurbanosti, dok dobra prometna povezanost omogućuje posjetiteljima brz i jednostavan dolazak iz svih krajeva Hrvatske. Neposredna blizina autoceste A1 te dva izlaza na dionici Skradin — Šibenik osiguravaju dolazak na ulaze Lozovac ili Skradin za svega pet do deset minuta vožnje od izlaska s autoceste.

Postojeće promotivne cijene ulaznica od 50 kuna za odrasle, 25 kuna za djecu i mlade od 7 do 18 godina te besplatan ulaz za najmlađe posjetitelje bit će dostupni sve do 18. lipnja. Svim posjetiteljima osiguran je povratak autobusima NP „Krka“ prema voznom redu i uz pridržavanje mjera prevencije, a na raspolaganju im je i usluga vodiča koju mogu dodatno zatražiti uz prethodnu najavu.

Detalji programa mogu se pronaći na službenim mrežnim stranicama NP „Krka“ https://bit.ly/2zwHZot.

Iz kategorije: Vijesti