Datum objave: 15. Travanj 2020

UKIDA SE KARANTENA NA MURTERU I U BETINI / Načelnik Turčinov poziva mještane da i dalje budu disciplinirani jer opasnost nije prošla

Diana Ferić
Diana Ferić

Ukida se karantena na Murteru i u Betini, objavio je danas Toni Turčinov, načelnik Općine Murter - Kornati i pozvao mještane da i dalje budu disciplinirani. Županijski stožer civilne zaštite još nije o tome poslao obavjest.

"Danas se tijekom dana obavljaju sve potrebne radnje kako bi se uklonile mjere karantene u Murteru i Betini, u kojoj su bili od 25. ožujka, a prema naputku epidemiologa i Županijskog stožera civilne zaštite.

Mnogo toga treba vratiti u prvobitno stanje. Te radnje obavljat će se tijekom dana te bi, prema svim informacijama uključenih u proces, sutra trebali funkcionirati kao i u dane prije strogih mjera karantene.

Molimo vas da unatoč novoprovedenim relaksirajućim mjerama i dalje poštujete mjere zaštite, koje su na snazi u cijeloj Republici Hrvatskoj, a u skladu s uputama Nacionalnog stožera i HZJZ. Budite u tijeku zbivanja, prateći službene objave, a o svemu detaljnije možete čuti i danas od načelnika Tonija Turčinova, koji će se izravno putem skype poziva izvijestiti javnost u emisiji “Zajedno za zdravlje” u 13.30 sati na HRT4" ; poručili su iz Općine Murter.

Iz kategorije: Vijesti