Datum objave: 15. Travanj 2020

DVOJE NOVOOBOLJELIH OD COVID - 19 U ŽUPANIJI / Jedan oboljeli je član obitelji otprije oboljelog Murterina, a drugi pacijenta kninske bolnice kod kojeg je utvrđen koronavirus

Diana Ferić
Diana Ferić

Prema jutros pristiglim nalazima, još su dvije su osobe pozitivne na koronavirus tako da je ukupan broj oboljelih na području naše županije 79. Jedan novooboljeli član je obitelji otprije zaraženog pacijenta iz Murtera, a drugi je član obitelji pacijenta kod kojeg je također potvrđen koronavirus.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 13 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Dva pacijenta jutros su otpuštena na kućnu njegu, a dva su i dalje na respiratoru u KBC Split.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i dalje je 534 osobe, od čega je 332 osobe kontakt s oboljelim od COVID-19, a u samoizolaciji je ukupno 420 osoba. U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije.

I dalje apeliramo na građanstvo, poštujte preporuke Stožera civilne zaštite RH, izbjegavate nepotrebna putovanja i kontakte jer o nama samima ovisi koliko će ovakvo stanje trajati.

Iz kategorije: Vijesti