Datum objave: 22. Ožujak 2020

DRAGOVOLJCI / Branitelji dragovoljci Lozovca, Gradine, Konjevrata, Goriša i Brnjica stavili se na raspolaganje stožeru Civilne zaštite

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Članovi Udruge branitelja dragovoljaca domovinskog rata Lozovac - Gradina - Konjevrate - Goriš - Brnjica, stavili su se na raspolaganje Stožeru Civilne zaštite Šibensko - kninske županije i Domovini.

-Stavljamo se na raspolaganje Stožeru Civilne zaštite i našoj Domovini. Spremni smo pomoći gdje god treba i u bilo kojem trenutku. Kao i u Domovinskom ratu spremni smo žrtvovati i vlastite živote u borbi za Hrvatsku, za našu djecu i njihovu budućnost, kazao je Perica Gulin, predsjednik Udruge branitelja dragovoljaca.

-Svjesni situacije u kojoj se nalazi naša Domovina i ugroze koja prijeti čovječanstvu, stradanja našeg glavnog grada, patnji i žrtava, svrstavamao se u prve redove obrane, pomoći i slidarsnosti gdje god treba, kad god treba i kome god je pomoć potrebna, ističe Perica Gulin u ime branitelja dragovoljaca Domovinskog rata s područja župe sv. Ivana Konjevrate - Lozovac. 

Iz kategorije: Vijesti