Datum objave: 10. Ožujak 2020

IPAK PANIKA ZBOG CORONAVIRUSA / Otkazana događanja u Kazalištu u ovom tjednu, ne znamo što je s Knjižnicom i Azimutom

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog opasnosti od coronavirusa otkazan je, na zahtjev Županijskog stožera civilne zaštite večerašnji koncert klasične glazbe koji su u šibenskom kazalištu trebale izvesti poznate šibenske glazbene umjetnice Nera Gojanović i Gordana Pavić. Isto tako je otkazan i humanitarni koncert u sklopu akcije "Marijini obroci" koji je bio zakazan za 12. ožujka, upravo nam je potvrdio Jakov Bilić, ravnatelj šibenskog kazališta.

Večeras bi u Azimutu trebao nastupiti talijanski power metal band Rapshody of Fire, a  organizator, Igor Bergam iz udruge P.A.R.K.,  nema informaciju da će i oni morati postupiti po naputku Stožera i odustati od tog koncerta za koji je prodano više od 200 ulaznica, a bend je već  stigao u Šibenik. 

Sutra je  filmska projekcija u Gradskoj knjižnici. Organizator iz Kina kvadrat Nikica Šupe kaže da ne zna kakva će odluka biti donesena. 

Inače, prema naputku Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu trebalo bi otkazati događanja s više od 1 000 ljudi, a za ostala osigurati higijenske uvjete i određenu udaljenost među publikom.

Iz kategorije: Vijesti