Datum objave: 09. Ožujak 2020

RADOVI IDU PREMA KRAJU / Na snazi je nova regulacija prometa zbog završne faze radova u Ulici kralja Zvonimira

Diana Ferić
Diana Ferić

Dobra je vijest da danas , 9. ožujka počinje posljednja faza radova u Ulici kralja Zvonimira počinje danas, a zbog toga važi i nova regulacija prometa.

 Dionica obuhvaća potez od Doma zdravlja do Stare ceste.

 To je najkraća, ali i najzahtjevnija dionica čije će zatvaranje imati velik utjecaj na odvijanje prometa i život stanovnika, korisnika Doma zdravlja i DV Građa, kažu u šibenskom poduzeću Vodovod i odvodnja, koje je investitor.

Dionica od Stare ceste do križanja ispred Doma zdravlja u potpunosti se zatvara za sav promet. Pristup ovom dijelu grada više neće biti moguć iz pravca Stare ceste, već će se moći pristupiti isključivo trasom iz Zadarske ulice, desno Ulicom kralja Zvonimira do Doma zdravlja te dalje kroz Crnicu prema Njivicama.

Iz Crnice i Njivica automobilom se centru grada može pristupiti samo magistralom.

Stara cesta za promet ostaje dvosmjerna i njome se može prometovati prema magistrali ili u pravcu Istarske, prema Tvrđavi Barone i Šubićevcu.

- Molimo sve sudionike za dodatni oprez u prometu i zahvaljujemo na razumijevanju - poručuju iz Grada Šibenika.

Spomenimo, radove se izvode u sklopu projekta Aglomeracija Šibenik kojeg je nositelj Vodovod i odvodnja, a obuhvaća rekonstrukciju vodovodnih cijevi u Šibeniku i prigradskim naseljima.

Iz kategorije: Vijesti