Datum objave: 08. Ožujak 2020

TKO IMA OVAKVO DOGAĐANJE ZA DAN ŽENA / U Šibeniku organiziran prvi pop up ženski buvljak, uz dobru kapljicu, cvijeće i glazbu

Diana Ferić
Diana Ferić

Nije joj se još ni "ohladila" titula 4. Šibenske grandece koju je ovih dana primila, a Snježana Klarić iz Udruge Fotopetika i njezine suradnice su u novoj akciji. Danas su na prostoru ispred Turističkog informativnog centra i Azimuta organizirale pop up ženski Buvljak i to ne slučajno na na Međunarodni dan žena, a Šibenčanke su ih nagradile odličnim posjetom.

 Postavljeno je 18 štendera odjeće, obuće i modnih dodataka, a posjetitelji dobiju i čašu   rosea Testament vinarije. Priključila se i Turistička zajednica Grada Šibenika pa je njezin direktor Dino Karađole dijelio besplatne lončanice cvijeća.  umjetnost i glazbu.  Za zabavu je zadužena  Discordia, sjajni glazbeni duo koji čine mlade Tara Šolić i Ines Aužina, a posebno mjesto imaju umjetničke instalacije Jelene Živković i Danijela Hrga  vlasnika Deni design. Gošću izlagačica Lulina iz Vodica.

"Sve što žene žele je tu. Na jednom mjestu smo okupili  sve ono što jedna žena smatra najvažnijim sporednim stvarima na svijetu, a nije nogomet  već su odjeća, obuća, modni dodaci, fina kapljica, vrhunska glazba, cvijeće i umjetničke instalacije koje će voljeti njihovi Instagram profili", kaže Snježana Klarić.  

Anđeoska krila Jelene Živković s kojima su se žene fotografirale bile su posebna atrakcija kao i instalacija  Denija Hrga "božica" kojom odaje  počast ženama.

Organizatori su Takeover, Azimut i Fotopoetika.

Iz kategorije: Vijesti