Datum objave: 07. Siječanj 2020

INCIDENT U KNINU / Zaštitar teško ozlijedio maloljetnika u noćnom klubu, a kod kuće imao i arsenal oružja

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvojica zaštitara u jednom noćnom klubu u Kninu pretukla su maloljetnika koji je razbio čašu u tom noćnom klubu, a jedna od njih je policiji predao i oružje koje je nelegalno posjedovao i to dva raketna bacača jednu automatsku pušku i više komada pištoljskog i puščanog streljiva, priopćila je PU šibensko - kninska.

"Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom i 32-godišnjakom osumnjičenima za nanošenje teške tjelesne ozlijede maloljetniku, dok je osumnjičeni 34-godišnjak osumnjičeni i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Osumnjičeni 34-godišnjak je 5. siječnja oko 2.25 sati u Kninu u tamošnjem noćnom klubu, gdje je radi kao zaštitar, radi remećenja javnog reda i mira u noćnom klubu, iz prostorija kluba izveo jednog maloljetnika, koji je razbio čašu i kojemu je branio povratak u prostorije kluba, zbog čega je došlo do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba između osumnjičenog i oštećenog maloljetnika. U sukob se uključio i osumnjičeni 32-godišnjak, također u svojstvu zaštitara. Tom prilikom osumnjičeni su oštećenog maloljetnika teže ozlijedili, koji je, zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici.

Prilikom ovog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 34-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao dva raketna bacača jednu automatsku pušku i više komada pištoljskog i puščanog streljiva i pribora za čišćenje oružja, a što sve je neovlašteno posjedovao u vremenu od 10. prosinca do dana predaje u podstanarskom stanu u Kninu"; kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: