Datum objave: 04. Prosinac 2019

POREMEĆENI ODNOSI ILI NEŠTO DRUGO?Privedena žena koja je prijetila zaposlenicima jedne šibenske javne ustanove i oštetila auto jednog zaposlenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog prijetnji zaposlenicima jedne javne ustanove u Šibeniku u blizini koje je boravila sa svojim maloljetnim djetetom policija je kazneno prijavila i pritvorila 43 - godišnju ženu, a ustanovili su i da je oštetila automobil 46 - godišnjaka koji je bio parkiran uz prostor te javne ustanove. Policija ne navodi što je bio razlog njezinog bijesa.

"U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom osumnjičenoj za prijetnju 35-godišnjakinji, 37-godišnjakinji, 46-godišnjaku i 51-godišnjakinji i za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari na štetu 46-godišnjaka. Osumnjičena je u vremenu od 21. do 28. studenog u Šibeniku svojim ponašanjem, pri učestalim dolascima i boravkom, sa svojim maloljetnim djetetom, u neposrednoj blizini prostorija javne ustanove, čiji su oštećeni zaposlenici, ozbiljno im prijetila u vezi s njihovim radom. Ovakvo ponašanje osumnjičene je kod oštećenih izazvalo strah i bojazan za vlastiti život. Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena u to vrijeme u Šibeniku, zbog istog razloga, oštetila osobni automobil 46-godišnjaka, koji je bio parkiran u blizini Javne ustanove, pri čemu je nastala šteta procijenjena na 2.500 kuna"; stoji u policijskom priopćenju.

 Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičena je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Iz kategorije: Vijesti