Datum objave: 19. Studeni 2019

VIJEĆNIK DOBRA TVRDI: Javna vatrogasna postrojba dovozi besplatnu vodu privatnoj građevinskoj tvrtki,a u JVP kažu da je vodu platio HGSS

Diana Ferić
Diana Ferić

Anton Dobra, vijećnik stranke  Bandić Milan 365 u Gradskom vijeću Grada Šibenika upozorio je na svom Facebook profilu upozorio da Javna vatrogasna pristojba dovozi vodu privatnoj tvrtki koja uređuje zgradu u Rokićima za potrebe Hrvatske gorske službe spašavanja.

"Ono kad JVP Šibenik daje " čiju " vodu privatnoj firmi koja naplaćuje milijune kuna Gradu Šibeniku za rekonstrukciju objekta u šumi Rokići. Gradilište koje nije ograđeno, smeće koje je razasuto po šumi, bez table imena izvođača i tko zna čega još...Pitam se kao gradski vijećnik je li dovoz vode i to čije vode privatnoj građevinskoj firmi u opisu poslova JVP Šibenik", napisao je Dobra uz fotografije koje svjedoče o neredu na tom gradilištu.

 

"Navedeno nije točno. JVP grada Šibenika odbacuje navode gradskog vjećnika. JVP grada Šibenika nije komunicirala s izvođačima radova već s HGSS-om, kojima je pružila isključivo uslugu najma vatrogasnog vozila, dok je HGSS kao naručitelj, vodu naručio i platio ovlaštenom distributeru", kažu u Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

Radove vrijedne više od 2 milijuna kuna na toj zgradu obavlja tvrtka Zdravko gradnja, a počeli su u veljači ove godine.

Iz kategorije: Vijesti