Datum objave: 19. Studeni 2019

BRODARIČKI OSNOVCI ČULI DOBRU VIJEST:Konačno će dobiti sportsku dvoranu za koju se priprema dokumentacija

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradska uprava u Šibeniku priprema dokumentaciju za izgradnju sportske dvorane  za Osnovne škole na Brodarici, kako su danas  učenicima te škole i ravnateljica Maji Morić otkrio  čelni ljudi Grada Šibenika.  Danas je  gradonačelnik Željko Burić u svom uredu  primio 40-ak  učenika  te škole. Riječ je o redovnom nastavnom programu trećih razreda osnovnih škola u okviru kojeg  djeca uče o  pojmovima lokalne i regionalne samouprave.

„ Najljepši dio posla je susretati se s  vama, mladima, koji ste nositelji budućnosti našeg grada i naše države. Naš cilj je graditi infrastrukturu kako bi vaše obrazovanje učinili kvalitetnijim i stvarati društvo u kojem ćete s vašim obiteljima živjeti zadovoljno“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

Brodaričke mališane zanimao je niz pitanja o poslovima gradonačelnika, a pokazali su i izvrsno poznavanje šibenske povijesti.

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić kazao je ovom prigodom kako je u tijeku  postupak izrade dokumentacija za izgradnju školske sportske dvorane u Brodarici, što je razveselilo osnovnoškolce.

Ravnateljica Osnovne  škole Brodarica  Maja Morić, zajedno s nastavnicama, uputila je gradonačelniku riječi zahvale na održanom primanju.

Osnovna škola na Brodarici izgrađena je prije više od 25 godina bez sportske dvorane!

Iz kategorije: Vijesti