Datum objave: 11. Studeni 2019

BOŽIĆNO - NOVOGODIŠNJA DOGAĐANJA: Zbog "Adventure" u Šibeniku ove godine nema zime

Diana Ferić
Diana Ferić

Nema zime, slogan je ovogodišnje šibenske "Advebture", već tradicionalnog božićno - novogodišnjeg programa koji će s e, osim u Đardinu ove godine održavati i na Maloj loži, a prodaja rukotvorina seli se na Medulić od 15. do 26. prosinca.

Ako je suditi po vremenu, nitko ne bi rekao da nas još samo nekoliko tjedana dijeli od blagdanskog ludila i novog izdanja omiljene Adventure koja pod sloganom ponosno ističe svu draž suncem okupanog šibenskog adventa.

Najava je to blagdanskog perioda odgode svih briga, dok s druge strane, apostrofira gorući problem klimatskih promjena čijim utjecajima svakodnevno svjedočimo. Time prvi plastic-free advent u Hrvatskoj nastavlja razvijati ekološku svijest svojih posjetitelja i svih obožavatelja šibenskog božićnog sajma.

Ekološke poruke i ove će se godine provlačiti na više lokacija unutar stare gradske jezgre. Osim na glavnoj adventskoj lokaciji, Parkiću – Perivoju Roberta Visianija, programi će se odvijati i na Maloj loži čije je otvorenje zakazano za petak, 13. prosinca.

Omiljeno okupljalište najmlađih adventurista, Galerija Matija, otvara svoja vrata u subotu, 7. prosinca.

Podsjećamo, danas je posljednji dan prijave na javni poziv za ugostitelje i ponuđače za Parkić, a poziv za najam kućica na Maloj loži i za sudjelovanje na Sajmiću otvoren je do utorka, 19. studenog.

Više informacija i detalji javnih poziva dostupni su na službenim stranicama Turističke zajednice Šibenik.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: