Datum objave: 07. Studeni 2019

VOLONTERI:Traže se najvolonteri za 2019. godinu, uključite se

Diana Ferić
Diana Ferić

Savjet mladih grada Šibenika organizirao je četvrtu godinu za redom u Šibeniku dodjelu Nagrade za volontere i organizaciju volontiranja. Od ove godine organizacija se pridružila i Savjet mladih Šibensko-kninske županije, a obuhvatio je područje cijele Šibensko-kninske županije.

Cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz dodjelu volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacije koje provode volontiranje.

Savjet mladih Grada Šibenika i Savjet mladih Šibensko – kninske županije poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 7.studenoga – 22. studenoga 2019. godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, Šibenske udruge mladih – Š.U.M., Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

O dobitnicima Nagrade odlučilo Povjerenstvo koje se sastoji od 3 člana, a organizacija dodijeljena Nagrade za volontere i organizator volontiranja bit će održana 5. prosinca 2019. godine u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ s početkom u 18 sati.

„Pozivamo sve volontere koji podnose prijave i daju svoj doprinos promicanju volonterstva i volonterskih aktivnosti u Šibensko-kninskoj županiji. Prijave možete slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem pošte na adresu Udruge mladih 'Mladi u EU', Prilaz tvornici 41, 22 000 Šibenik. ", Poručio je predsjednik Savjeta mladih grada Šibenika Matej Matić.

Iz kategorije: Vijesti