Datum objave: 25. Listopad 2019

Joso Dulibić, pjevač pjesama Miše Kovača snimio spot s Mišonom pjesmom "Pjevaj legendo"

Diana Ferić
Diana Ferić

Joso Dulibić, pjevač pjesama Miše Kovača, najveći sljedbenik i najvjerniji obožavatelj Miše Kovača, snimio je video spot s Mišinom pjesmom "Pjevaj legendo". Pjesma je posveta, kako kaže Joso, najvećem od najvećih, a snimljena je kao svojevrsni poziv na sutrašnji koncert Miše Kovača u Zagrebu.
Pjesmu "Pjevaj legendo" koju je 1997. godine za Mišu skladao, napisao i aranžirao trio Miro Buljan, Željko Pavićić i Đorđe Novković, producirao je Studio SDK Darka Kalogjere, a snimateljski dio posla obavio je Đuro Eraković. Snimanje spota za tu pjesmu u interpretaciji Jose Dulibića, dao je osobno Mišo Kovač.
Joso Dulibić, rođen 1988. godine, zaposlenik je poduzeća "Zeleni grad", a Mišine pjesme pjeva od kada zna za sebe. Važno je naglasiti da on ne imitira Mišu Kovača nego izvodi njegove pjesme na svoj način i daje im svoj osobni emotivni naboj.
Intervju s Josom Dulibićem uoči sutrašnjeg koncerta Miše Kovača u Zagrebu, pogledajte na našem Facebooku https://www.facebook.com/sibeniknews.portal   ili na našem Youtube kanalu    https://youtu.be/CuStkiy0nMw


 

Iz kategorije: Vijesti