Datum objave: 16. Listopad 2019

Pješaci od danas ne mogu prolaziti Ulicom kralja Zvonimira već samo Starim pazarom

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog radova u Ulici kralja Zvonimira od danas pa u narednih nekoliko pješaci neće moći prolaziti koridorom na nogostupu u toj ulici već moraju koristiti prolaz preko Starog pazara

 

"Idućih nekoliko dana, od srijede, 16. listopada, u vremenu od 7 do 17 sati, na nogostupu kod ulaza u Šarinu pekaru povremeno će biti prekidan pješački koridor. Do prekida će dolaziti zbog radova na postavljanju instalacija prema stambenim i poslovnim objektima. Tijekom izvođenja radova, s jedne i druge strane moći će se doći samo do ulaza u Šarinu pekaru, gdje će biti postavljene ograde. Po završetku radnog vremena, iznad kanala će biti postavljeni pješački most, te će nogostup biti prohodan u cijelosti", priopćili su iz tvrtke "Vodovod i odvodnja"

 

Na Starom pazaru kreću i radovi na uređenju autobusnog stajališta. Sigurnosna ograda i kontejneri će biti pomaknuti nekoliko metara, a pješački prolazi ostat će slobodni cijelo vrijeme. Vlasnici moraju ukloniti svoje skutere parkirane na toj lokaciji.

 

" Molimo Vas za poštivanje postavljene signalizacije i uputa radnika na terenu. Ispričavamo se zbog neugodnosti koje uzrokuju radovi na projektu.. Zahvaljujemo na suradnji, strpljenju i razumijevanju", poručuju iz "Vodovoda i odvodnje".
 

Iz kategorije: Vijesti