Datum objave: 09. Srpanj 2019

Samo jedna ponuda i to poslovnih ljudi iz Indije stigla na javni natječaj za kupnju dionica HNK Šibenik

Diana Ferić
Diana Ferić

Samo jedna ponuda i to tvrtke Paramount Grupa sa sjedištem u Šibeniku, iza koje je indijski kapital, pristigla je  na Javni poziv za prikupljanje ponuda za kupnju dionica Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik s.d.d. u vlasništvu Grada Šibenika, kako je danas ustvrdilo posebno Povjerenstvo.

 

Predmet poziva je prodaja 297.056 komada dionica Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik s.d.d. u vlasništvu Grada Šibenika nominalne vrijednosti 59.411.400,00 kuna, a što iznosi 95,49 % temeljnog kapitala za početnu cijenu od 100.000,00 kuna.

 

Postupak otvaranja ponuda provelo je Povjerenstvo za provedbu postupka javnog prikupljanja ponuda za kupnju dionica HNK Šibenik s.d.d. u vlasništvu Grada Šibenika kojeg sačinjava po jedan vijećnik, predstavnik svake političke stranke zastupljene u Gradskom vijeću Grada Šibenika. Od 11 članova Povjerenstva na otvaranju je nazočilo 8 članova, a za predsjednicu Povjerenstva izabrana je gradska vijećnica Ljubica Kardum.

 

 

Povjerenstvo će ponudu s pripadajućom dokumentacijom razmotriti te ocijeniti prihvatljivost i kvalitetu dostavljene ponude.

 

Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja, sukladno Javnom pozivu, donosi Gradsko vijeće Grada Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti