Datum objave: 25. Lipanj 2019

Plaža Banj među najljepšim svjetskim plažama po ocijeni portala Kiwi

Plaža Banj među najljepšim svjetskim plažama po ocijeni portala Kiwi
Diana Ferić
Diana Ferić

Portal Kiwi, koji se bavi turizmom i turističkim putovanjima, svrstao je šibenski plažu Banj među najljepše na svijetu - rame uz rame s plažom Marathi u Grčkoj, Englishman's Beach u Tobagu, plaža Ngapali u Mijanmaru, Orlova plaža na Arubi, Playa Matapalo koja se nalazi u Kostarici, plaža Sandspit u Pakistanu, Kadavu s Fidžija te Horseshoe Bay s Bermuda. Lijepo zvuči iako baš i nije do kraja uvjerljivo. Oni za sebe kažu da se smatraju autoritetom za turistička putofvanja, ali da ne prestaju osluškivati i dojmove i mišljenja svojih čitatelja.


Hrvatska je uvijek bila privlačna turistima,a u posljednje vrijeme doživljava boom. Jedan od razloga je možda i stari grad Dubrovnik u kojem se snimala poznata serija Igre prijestolja, pišu na tom portalu uz panegirik plaži Banj.

"Između Zadra i Šibenika, na jugu Hrvatske smjestio se Šibenik,a njegovo čarobno "srednjovjekovno" srce koje dočekuje tisuće turista godišnje najbolje se vidi s obližnje plaže Banj. Uređena 2012. godine vrlo brzo je postala najljepšim mjestom u gradu,a s nje se pruža pogled na tvrđavu svetog Mihovila i kanal svetog Ante, a uz taj nezaboravan pogled ta plaža pruža i sve sadržaje koji su turistima potrebni", prenosimo s tog portala neposredno nakon što sud omaći mediji pisali o tomu kako je ta plaža zapuštena.

Iz kategorije: Vijesti