Datum objave: 13. Lipanj 2019

Milorad Mišković traži od gradonačelnika Burića:Molim vas do kraja mandata nemojte ništa više raditi

Diana Ferić
Diana Ferić

Intenzivni građevinski radovi u Šibeniku od onih do ulaza u grad, na Šubićevcu pa do onih u središtu grada postali su i predmetom zezanja pa tako i na jutrošnjoj sjednici Gradskog vijeća.
 

Vijećnik HSS-a Milorad Mišković Kasper na Aktualnom satu je s govornice doslovno zamolio gradonačelnika Željka Burića da do kraja mandata u Šibeniku više ne pokreće nikakve građevinske radove, da ništa ne radi kako bi građani mogli malo predahnuti. "tako će svi biti na dobitku. Vi ćete se odmoriti, neće se trošiti novac iz proračuna,a građani neće morati trpjeti prašinu, zastoje u prometu, buku strojeva", kazao je Mišković

 

Gradonačelnik je na to odgovorio vrlo ozbiljno."Nemam namjeru stati. Pred nama su brojni projekti za koje je već osiguran novac. Mi smo promijenili imidž Šibenika koji više nije neko mjestance između Zadra i Splita nego grad na kojem nam svi zavide. Ja niti ljudi s kojima kontaktiram ne vidimo nikakav problem u tim građevinskim radovima. Dapače. Sve ide po planu. Želim da moj Šibenik bude razvijen i uređen", kazao je gradonačelnik Burić

Bilo je i ozbiljnih primjedbi zbog toga što građevinski radovi traju,a turistička sezona je počela.

Nenad Samardžija iz Hrasta je kritizirao to što je istočni ulaz u Šibenik skoro pa neprohodan dva dana uoči početka MDF-a.

Danijel Mileta je odgovorio da unatoč radovima promet teče neometano alternativnim pravcima, a izvođač radova je imao nekih problema pa su se radovi odužili.

Neki su u klupama komentirali kako nikad nismo zadovoljni. Prije dok su u Šibeniku gradilišta mirovala,a primjerice Zadar bio veliko gradilište kritiziralo se zašto tako nije u Šibeniku, a danas kada se intenzivno gradi kritizirea se i to.


 

Iz kategorije: Vijesti