Datum objave: 22. Svibanj 2019

Šibenska poduzetnica i članica HUPŽ -a "Krug" Ornela Šupe govori o svojim poduzetničkim iskustvima

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska poduzetnica Ornela Šupe, vlasnica obrta za čišćenje Bubamara i prva taksistica u Šibeniku gošća je današnjeg 8. poduzetničkog meet up Razvojne agencije Šibensko-kninske županije!

Ornela je, nakon što je shvatila da njezina obitelj više ne može živjeti od video kluba i igraonice za djecu koje je vodila,  krenula u poduzetničke vode prije pet - šest godina koristeći poticajna sredstva Hrvatsko zavoda za zapošljavanje, namijenjena samozapošljavanju, doslovno s jednom metlom i kantom za vodu da bi danas imala više od 15 zaposlenih i održavala čistoću brojnih javnih zgrada i drugih objekata u Županiji.
Ona je i članica Udruge hrvatskih poslovnih žena „Krug“ te promotorica ženskog poduzetništva.

 

"Ornela Šupe govorit će o svojem poslovnom putu, izazovima s kojima se susreće, problemima u svakodnevnom poslovanju te načinu kako ih riješiti. Ovaj meet up je namijenjen prije svega ženama poduzetnicama, ali i mladim poduzetnicima te svima onima koji se u skorije vrijeme namjeravaju okušati u poduzetništvu. Cilj je da se u jednom neformalnom druženju međusobno upoznamo, razmijenimo iskustva i razmislimo o zajedničkoj suradnji", kaže organizator, Ante Marić.

U sklopu meet up-a djelatnici Razvojne agencije će predstaviti mjere HBOR-a, Hamag bicro-a te HZZ-a za poticanje poduzetništva žena i mladih.

 

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za male i srednje poduzetnike u ŠKŽ“ provodi, između ostalih aktivnosti, i organizaciju sastanaka umrežavanja poduzetnika tzv. meet up-ova, odnosno neformalnih sastanaka poduzetnika između sebe te s predstavnicima relevantnih organizacija iz javnog i drugih sektora. 

Iz kategorije: Vijesti