Datum objave: 07. Ožujak 2019

Bivši ravnatelj JU NP Krka nije loše prošao, bez natječaja je izabran za šefa financija i investicija te ustanove

Diana Ferić
Diana Ferić

Vladajući HDZ moći će se pohvaliti s još jednim primjerom pohvaliti da nisu revanšisti i da se ne rješavaju SDP -ovih kadrova već da im pogoduju.

 

Naime, dosadašnjeg ravnatelja NP Krka Krešimira Šakića, koji je na tu funkciju imenovan za vrijeme SDP -ove vlast, a bio je i njihov aktivni član bez natječaja Upravo vijeće te javne ustanove na elektronsko - telefonskoj sjednici imenovalo ga je bez natječaja za rukovoditelja Odsjeka za financije, računovodstvo, investicije i investicijskog održavanje. Šakić kao magistar ekonomije prema svojim referencama ispunjava uvjete za to radno mjesto, dokazao se i na mjestu ravnatelja ali je problem u tomu što je on u NP Krka došao kao na mjesto ravnatelja kao dužnosnik, izvana,a sada dobiva stalno radno mjesto bez natječaja koji bi treba biti obavezan.

 

Konzervativci koji reagiraju na to na društvenim mrežama u tome vide još jedan dokaz da je u Hrvatskoj na sceni velika koalicija HDZ - SDP.

 

Ostanak Krešimira Šakića u JU NP Krka i zasnivanje stalnog radnog odnosa nisu iznenađenje jer je on u svom radu otkako je HDZ preuzeo državnu vlast imao potporu i dobro je surađivao i s lokalnim političarima, posebno  članom Upravnog vijeća Nediljkom Dujićem. natjecao se ponovno za mjesto ravnatelja JU NP Krka, ali je na to mjesto izabrana Nella Slavica koja na tu funkciju dolazi s mjesta ravnateljice Studentskog centra Šibenik.
 

Iz kategorije: Vijesti