Datum objave: 30. Siječanj 2019

Stanari "Riječanke" traže interveciju prometnih redara jer su im ulazi u zgradu zakrčeni autima

Diana Ferić
Diana Ferić

Policijska stanica u Šibeniku bit će preseljenja,a na toj će se lokaciji urediti novo parkiralište, najavio je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Šibenika gradonačelnik Željko Burić. Ta će vijest sigurno obradovati stanare zgrade u Ulici Stjepana Radića 77. poznatijoj kao Riječanka koji više ne mogu trpjeti nered u parkiranju ispred ulaza te zgrade, ali hoće li netko reagirati do tada, jer to je ipak ne baš tako bliska budućnost.

 

"Ulaz u zgradu je u uličici između naše zgrade i zgrade policijske postaje. S druge stane zgrada je na glavnoj prometnici. Nema mogućnosti parkiranja i zaustavljanja ispred nje. Ispred naših ulaza stalno su parkirani privatni automobili zaposlenika policije i njihovi bližnji tako da je sve zakrčeno. Pitamo se kako neko dostavno vozilo, recimo za plin može pristupiti,a da ne govorimo o Hitnoj pomoći ili vatrogascima. Zaista što bilo da izbije požar?!Prosječna dob stanara je 65 godina,a ulazima u zgradu se jednostavno ne može pristupiti. Nitko o tomu ne vodi računa, a nama se naplaćuje kazna ne samo za parkiranje nego i za zaustavljanje ispred zgrade"; napisao nam je ogorčeni čitatelj koji je posao i fotografije.

 

Treba istaknuti da su ti nepropisno parkirani automobili najvećim dijelom upravo automobili zaposlenika Policijske uprave šibensko - kninske.
 

Iz kategorije: Vijesti