Datum objave: 17. Siječanj 2019

Motorist nepropisno pretjecao,oborio pješaka na pješačkom prijelazu i pobjegao s mjesta nesreće

Diana Ferić
Diana Ferić

 Policija još nije otkrila vozača mopeda koji je jučer poslijepodne u Ulici kralja Zvonimira u Šibeniku oborio 63 - godišnjeg pješaka i pobjegao s mjesta nesreće. Pješak je teže ozlijeđen i zadržan je u bolnici na liječenju.

"Do prometne nesreće je došlo kada je, za sada, nepoznati vozač, upravljao motociklom nepoznate marke i registracijske oznake, preko pune središnje crte pretjecaovozilo ispred sebe koje se zaustavilo ispred obilježenog pješačkog prijelaza poradi propuštanja pješaka, Uslijed toga je prednjim dijelom motocikla udario u 63-godišnjeg pješaka, koji je prelazio kolnik pješačkim prijelazom i u trenutku prometne nesreće se nalazio na sredini kolnika. Nakon prometne nesreće, za sada, nepoznati vozač je s motociklom napustio mjesto prometne nesreće, a da nije pružio pomoć ozlijeđenom pješaku"; kaže Marica Kosor, glasnogovornica Pu šibensko - kninske.

Nakon utvrđivanja identiteta, za sada, nepoznatog vozača, protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Iz kategorije: Vijesti