Datum objave: 23. Studeni 2018

Počele prijave:Adrenalinski završetak 2018. uz Svjetsku utrku karića u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Otvorene su od danas prijave za sudjelovanje na trećem Svjetskom prvenstvu – utrka karića, Velika nagrada Grada Šibenika koje će biti održano 29. prosinca (subota) u Šibeniku. Staza je ista kao prethodne dvije godine pa se vozi od tvrđave Barone preko Vanjskog i centra grada do šibenske rive, ali ne do mula Krke. Organizator je Udruga Disco Gimnazija.

„Ipak je prosinac, pa smo stazu nešto malo skratili i ove godine nema skoka u more. Možemo se jedino nadati da će pasti snijeg pa da na kraju staze završimo u snijegu', poručili su organizatori, a oni su članovi Udruge Disco Gimnazija.

Online prijavnica za sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu nalazi se na poveznici:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTCawS1KoDtgd8CBr8atK-wF4GYE7gqCOFU_0vPDCS8a5IMw/viewform

Pravila natjecanja ostaju ista kao prethodnih godina.

Nakon doze adrenalina u prvom dijelu dana, da sudionici i publika Svjetskog prvenstva ipak po toplom pamte Šibenik pobrinut će se ponovno Disco Gimnazija. Poznato zimsko izdanje istoimenog glazbenog događanja bit će održano u večernjim satima u Parkiću umjesto, kako je to dosadašnjih zima bio slučaj, zgradi Gimnazije Antuna Vrančića.
Zanimljivo da Disco Gimnazija ove godine obilježava 40 godina postojanja zbog čega će se organizatori pobrinuti za nezaboravan slavljenički štimung u ionako slavljenički raspoloženom prosincu!
 

Iz kategorije: Vijesti