Datum objave: 03. Listopad 2018

Kućepazitelj fizički napao Ozrena Raka zbog pritužbi na održavanje zgrade na Šubićevcu

Diana Ferić
Diana Ferić

Eskalirao je sukob oko održavanja zgrade na Šubićevcu na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 78/A između dijela stanara na čelu s teško bolesnim Ozrenom Rakom te kućepazitelja Nedjeljka baraća i tvrtke Stambeno – komunalno koja brine o toj zgradi.

 

Policija je danas izvijestila kako je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da je u ponedjeljak oko 18,30 sati u Šibeniku 56-godišnjak zbog međusobne netrpeljivosti prvo verbalno, a zatim i fizički napao 49-godišnjaka te mu nakon svega ozbiljno prijetio kazavši mu da će ga 'ubiti i da ga nitko neće spasiti'. Zbog toga je protiv njega digla kaznenu prijavu. Riječ je o napadu kućepazitelja Nediljka Baraća na Ozrena Raka što je on prijavio u ponedjeljak uvečer policiji.

 

Ozren Rak se i prije toga tužio da ga kućepazitelj vrijeđa i da mu prijeti. Sada mu se ne smije probližiti na manjoj udaljenosti od 50 metara.

 

Kako neslužbeno doznajemo, kućepazitelj je od jedne stanarke zaradio i prijavu da je pokušao seksualno napastovati njezinu kćer.

Sukob je nastao zbog pritužbi Ozrena Raka da ni kućepazitelj ni tvrtka koja upravlja tom zgradom ne poduzimaju ništa da se sanira vlaga u njegovom stanu odnosno popravi terasa ispod koje se taj stan nalazi. On i nekoliko stanara iskazali su i sumnju to da tvrtka Stambeno – komunalno nezakonito upravlja tom zgradom te da nenamjenski troši novac koji stanari uplaćuju za pričuvu što je predstavnik te tvrtke Koudela u razgovoru s novinarima opovrgao.
 

Iz kategorije: Vijesti