Datum objave: 25. Srpanj 2018

Zbog prekomjerne konzumacije droge i alkohola Nijemac preminuo u stanu dilera u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija je privela 43-godišnjaka u Šibeniku u čijem stanu je preminuo 40 – godišnji Nijemac od prekomjerne konzumacije droge i alkoholnih pića.
„Utvrđeno je da je osumnjičeni je tijekom noći 22. srpnja u Šibeniku, u svom stanu 40-godišnjem njemačkom državljaninu omogućio trošenje droga uz veću količinu alkoholnih pića što je prouzročilo smrt 40-godišnjaka. Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku je pretražen stan i popratne prostorije osumnjičenog u kojem je pronađeno od osumnjičenog oduzeto 8,5 grama bruto težine droge heroin, 1,5 grama bruto težine zelene biljne materije nalik na drogu marihuana i digitalna vaga. Daljnjim postupkom je utvrđeno je da pronađena zelena biljna materija pripadala 23-godišnjaku“; kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko – kninske.


Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 43-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je protiv 23-godišnjaka podnijet Optužni prijedlog po Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.
 

Iz kategorije: Vijesti