Datum objave: 12. Srpanj 2018

Zbog sinoćnjeg slavlja uz pirotehniku posla su imali vatrogasci na Brodarici te u Rogoznici, Zatonu i Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog sinoćnjeg slavlja nakon što je hrvatska reprezentacija pobijedila Engleze i ušla finale Svjetskog nogometnog prvenstva u kojem su se koristila i pirotehnička sredstva posla je bilo za vatrogasce. Izbila su tri požara – na Brodarici, u Rogoznici i u Zatonu, ali nitko nije ozlijeđen
Najprije je požar planuo na Brodarici oko 22,30 sati i zahvatio površinu od 1500 četvornih metara. Na intervenciju su izašli vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brodarica-Krapanj, njih ukupno šest. Požar su ugasili u 23,17 sati.

U 22,42 manji požar je izbio u Rogoznici. Vatrogasci DVD-a Rogoznica ugasili za ga 15 minuta.

U isto to vrijeme, netom što je završila utakmica , gorjelo je i u Zatonu na površini od 900 četvornih metara, a vatrogasci iz JVP Šibenik i DVD Zaton ugasili su ga za pola sata.

Manji požar izbio je sinoć oko 45 minuta iza ponoći i u Šibeniku, a planuo je nakon što su navijači u Docu u zrak ispalili signalnu raketu koja je odletjela podno tvrđave sv. Mihovil. Na intervenciju je izašlo šest vatrogasaca iz JVP Šibenik koji su požar ugasili do 1,27 sati, javlja Šibenik IN.
 

Iz kategorije: Vijesti