Datum objave: 04. Srpanj 2018

FOTO - The Rebel Fashion Show ljepotom i elegancijom užario ljetnu šibensku noć

Diana Ferić
Diana Ferić

Modni događanja nazvan The Rebel Fashion Show koji je sinoć održan na Trgu Pavla Šubića, ljepotom i elegancijom užario je toplu šibensku ljetnu noć.

Manifestcija skrivena pod pomalo birokratskom kategorijom modnog događaja bila je odlično organizirani mozaik pjesme, plesa, mode i dobre glazbe. Uz finu dozu za ljetnu noć poželjne erotike, Rebel Fashion Show bio je izvrsno organizirana manifestacija na kojoj su svoje kreacije predstavili i šibenski dizajneri i kreatori Deni Design, Gallery Shop, Sani Design by Đina Grbin, Le’Noa i Ivana Čvrlje Design.

U programu su sudjelovali vrlo dobri Dj-evi, za make up su se pobrinuli Katarina Maglov, Marija Klisović i Mia Vukičević, a za frizure salon "Biserka". Modele se nosile manekenke Marita Šegvić, Marta Malenica, Anita Medo, Ivana Radić, Antea Luketa, Tina Gulin, Antea Valenta , Lea Radanović, Klara Jelača i Martina Mitar. Voditeljica je bila Katarina Prnjak.

Nastupile su izvrsne plesačice koje su plijenile ljepotom, a sve je bilo organizirano s puno smisla za lijepo.Sve u svemu ugodna, profinjena zabavna manifestacija. Šteta je što nije bilo više publike jer je The Rebel Fashion Show bio ljetni događaj za kakvim Šibenik doslovno vapi.
 

Iz kategorije: Vijesti