Datum objave: 06. Travanj 2018

Rasprodane ulaznice za "Četiri tenora":Luce kupuju ljuljačku za djecu invalide

Rasprodane ulaznice za "Četiri tenora":Luce kupuju ljuljačku za djecu invalide
Diana Ferić
Diana Ferić

Rasprodane su bile u jedan dan karte za humanitarni koncert na kojem će, u organizaciji šibenske šibenskog Lions kluba Luce, u šibenskom kazalištu u ponedjeljak, 9. travnja nastupiti „ Četiri tenora’ Vlado Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Marko Škugor. Sav prihod bit će utrošen za nabavu ljuljačke za djecu koja su u invalidskim kolicima, a koja će biti postavljena na dječjem igralištu na Meterizama, kako su na današnjoj konferenciji za novinare izvijestile članice Luce, a s njima je bio i dogradonačelnik Šibenika Danijel Mileta.

Po riječima šibenskih Luca , same su došle na ideju da se nabavi takva ljuljačka jer su shvatile da su djeca u invalidskim kolicima zapostavljena,a gradska uprava im je predložila da se ljuljačka postavi na Meterizama jer jedino to igralište ima pristup za invalide.

 

„Drago nam je što su se iznimno popularna ‘Četiri tenora’ odazvali našem pozivu, a sredstva od prodaje ulaznica bit će dostatna za kupnju posebne ljuljačke, s obzirom da je njezina cijena dostavom 22.400 kuna“, istaknula je na današnjoj konferenciji za novinare Nera Gojanović, predsjednica Lions kluba Luca koji u Šibeniku djeluje već 16. godinu zaredom.

Dogradonačelnik Mileta je posebno pohvalio kontinuirane aktivnosti koje članice tog kluba provode.

„Ova ljuljačka će biti prva takva kod nas, a Lions klub Luca zaista treba pohvaliti jer svojim stalnim akcijama doprinose boljitku života u Šibeniku“, istaknuo je.

Tvrtka Atrium im je donirala catering za sudionike koncerta i uzvanike, Vinoplod vinarija vino, a HNK Šibenik im je besplatno ustupio prostor za održavanje koncerta.

 

Članice šibenskog kluba LUCA – e su od početka godine vrlo aktivne. Inače. Organizirale su zajedničku humanitarnu akciju sa zagrebačkim Lionsima, na manifestaciji ‘Latinsko idro’ prikupljali su sredstva za izradu dokumentacije za dječji vrtić i jaslice na otoku Murteru, organizirali su i akciju za kupnju potrebnog pribora Osnovnoj školi Fausta Vrančića, a humanitarnim koncertom na kojem će nastupiti Vlado Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Marko Škugor, zaključit će svoju 16. godinu humanitarnog djelovanja.
 

Iz kategorije: Vijesti