Datum objave: 05. Ožujak 2018

Petrina zbog srdačnog pozdravljanja s premijerom Plenkovićem opet "kriv"

Diana Ferić
Diana Ferić

Stipe Petrina, načelnik Općine Primošten javnost često iznenadi svojim reakcijama pa su tako mnogi u čudu što se danas, na sastanku predstavnika nezavisnih lista u Banskim dvorima srdačno pozdravio s premijerom Plenkoviće kao da su očekivali da mu opali pljusku.

„Među načelnicima koji su stigli u banske dvore je i Stipe Petrina. Načelnik Primoštena je prije tri godine bio na listi Mosta, a u lokalnim kampanjama je uvijek napadao HDZ provokativnim plakatima, uspoređujući ih sa zmijom otrovnicom. Danas se srdačno pozdravio s Plenkovićem iako je na sjednici županijske skupštine prije nekoliko mjeseci nosio transparent 'Dok HDZ ne umre, Hrvatska neće živjeti'“, piše 24 sata što znači da je Petrina uvijek kriv i kada se ponaša bezobrazno i vrijeđa čelne ljude države i kada se ponaša pristojno kako se  srdačno rukuje s domaćinom, ovog puta premijerom Plenkoviće.


„Po 24 sata bilo bi bolje da je Petrina Plenkiju zalijepio triščetinu. Novinar, nepotpisani, ipak zaboravlja da je Petrina došao u Zagreb rješavati probleme svih građana i da bi bilo kontraproduktivno da je krenuo đonom na premijera (kao da nema dovoljno tužbi zbog povrede prava osobnosti).

Tu dolazimo do problema licemjerstva, budući da neki Petrini (bez obzira na sve što nam je ova vlast "dala") ipak zamjeraju takav "nasilan" stav.
I ne ovdje nije riječ o tome da Petrina voli današnje sudionike sastanka već radi u interesu građana.
Drugi put kad budete od nekoga tražili da vam nešto da ili popusti u nečemu, budite spremni upotrijebiti šake pa ćete zasigurno "uspjeti", napisala je na svom Facebook profilu Iris Ukić Kotarac, prva Petrinina suradnica.


Inače, uz premijera Plenkovića, na sastanku u Banskim dvorima danas su bili ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar uprave Lovro Kuščević te predstavnik Ministarstva financija.


„Najbitnije je da smo otvorili novi komunikacijski kanal i dobro smo primljeni, mi nismo politička stranka, želimo surađivati sa svima i raditi za dobro naših građana“, istaknuo je nakon sastanka predsjednik Udruge nezavisnih, Ante Dabo. Dodao je da je dogovoreno da ovakvi susreti postanu tradicija, no idući sastanak nije definiran.

FOTO: Facebook , izvor:Pixel
 

Iz kategorije: Vijesti