Datum objave: 27. Veljača 2018

Netsi se pokolnili velikom Draženu:Još se priča o njegovim legendarnim radnim navikama

Diana Ferić
Diana Ferić

Brooklyn Netsi, kao što je bilo najavljeno, održali su večer Dražena Petrovića u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu i ponovno se prisjetili ikone hrvatske i svjetske košarke.
Počasna gošća u dvorani je bila njegova majka Biserka, a pripremili su video s njegovim najboljim trenucima u dresu NBA momčadi. “On je bio jedan i jedini. Njegova ostavština danas je za europske košarkaše, učinio je puno za njih. Dražen i košarka bili su vrlo povezani. Ponosna sam na svog sina i Netsa, doista cijenim sve ovo”, kazala je Biserka prije utakmice.

 

“Petro” je za Netse odigrao 195 utakmica, a prosječno je ubacivao 19.5 poena uz 51.1 posto šuta iz igre (43.1 posto za tricu). Prisjetili su se i izjave Clyde Drexlera koji je jednom prilikom izjavio: “Svaku utakmicu smo pratili što je Dražen radio da vidimo što je napravio svima u ligi.”

„Čuo sam za njegove legendarne radne navike, da je išao u teretanu u dva ujutro i nevjerojatno mnogo vježbao šut. Nisam ga upoznao, ali je bio poznat kao ovisnik o košarci i savršeni natjecatelj. Veliki sam njegov fan. Pokazao je da igrači iz Europe mogu biti dobri igrači i obilježiti ovu ligu“, rekao je Atkinson.

 

 

Iz kategorije: Vijesti