Datum objave: 09. Siječanj 2018

"Bezecirano" svih 148 stanova u dvjema zgradama POS -a koje se grade na Šubićevcu

Diana Ferić
Diana Ferić

Prodano je svih 148 POS-ovih stanova na Šubićevcu, posljednih 18 danas nakon odabira u Gradskoj knjižnici u Šibeniku.

 

"Ovim putem obavještavamo kandidate kojima je upućen poziv za odabir stanova da su s današnjim danom do 11 sati odabrani svi ponuđeni stanovi, odnosno potpisani zapisnici o odabiru stanova na lokaciji POS Šibenik - Šubićevac. O daljnjim aktivnostima i eventualno neprodanim stanovima, kandidati će biti obaviješteni posredstvom Upravnog odjela za gospodarenje imovinom grada Šibenika, ili se mogu obratiti putem e maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 022/431050", ističu  u APN-u.

 

Bio je to treći, posljednji, krug odabira POS-ovih stanova na Šubićevcu. Može se još dogoditi da netko ipak odustane,a u tom slučaju preostali kandidati će biti obavješteni. U zadnjem krugu, tih preostalih 18 biralo se neovisno o broju članova obitelji koji nije bio bitan kriterij.

 

Zgarde POS –a s ukupno 148 stanova na Šubićevcu počele su se graditi u travnju prošle godine. U prvoj zgradi bit će 94 stana; 71 dvosoban stan, šest dvoiposobnih stanova i 17 trosobnih stanova. U drugoj zgradi predviđena su 24 jednoiposobna stana, šest dvoiposobnih stanova, 21 trosoban i tri troiposobna stana.
I

 

zvođač radova je zajednica ponuditelja Zagreb-Montaža i Kamgrad. Investicija je vrijedna oko 75,3 milijuna kuna, a oko 26 milijuna kuna su poticajnih sredstava Republike Hrvatske. Rok završetka radova je 13 mjeseci, a četvorni metar stana stoji 1.050 eura.
 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: