Datum objave: 22. Prosinac 2017

Danijel Hrg osvojio "Božićni medenjak" za originalno i maštovito uređen izlog svog butika

Diana Ferić
Diana Ferić

„Zlatni medenjak“, nagradu za najljepše uređeni izlog u povijesnoj jezgri Šibenika dobio je ove godine Danijel Hrg, vlasnik trgovine „Deni design“. Originalno i kreativno uređen izlog njegovog poslovnog prostora na Maloj loži oduševio je povjerenstvo „Božićnog medenjaka“, a osvaja i sve prolaznike. Tako je osvojio novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 kuna.

 

Natječaj je proveden sklopu Adventure 2017. i u organizaciji Grad aŠibenika i Turistička zajednica Grada Šibenika.
Drugo mjesto, odnosno „Srebrni medenjak“ i novčanu nagradu u vrijednosti 700 kuna osvojila je lanjska pobjednica Milenka Mrša, vlasnica trgovine „Novi Bagat“, dok su treće mjesto, odnosno „Brončani medenjak“ podijelile Galerija Juraj Dalmatinac, Galerija Dana, Pizzeria Fontana te Caffe bar Vino&Ino, a svakome je pripala novčana nagrada od 500 kuna.

 

„Ovom nagradnom igrom, treću godinu zaredom, nastojimo revitalizirati staru gradsku jezgru i motivirati trgovce da svojim idejama i kreativnošću doprinesu stvaranju božićne atmosfere u našem gradu. Hvala svima Šibenčanima koji su se odazvali akciji, a posebno čestitam našim ovogodišnjim laureatima na kreativnosti“, ističe direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole.

 

Iz kategorije: Vijesti