Datum objave: 06. Prosinac 2017

Otvorenje Adventure 2017 večeras napunilo đardin, a TBF ga prepunio

Diana Ferić
Diana Ferić

Adventura 2017, šibenski adventski sajam otvoren je večeras u đardinu u punom sjaju unoseći u Šibenik predblagdanski ugođaj. Početak je bio namijenjen djeci pa su tako s tisuću svijeća okićen ipark zauzela uglavnom djeca i njihovi roditelji. S njima su se družili sveti Nikola, ledena kraljica i strašni Krampus koji je izazvao najviše pažnje, li kod neke djece i straha. Mobiteli su škljocali na sve strane. Na bini su nastupili dječji zborovi.

U prvom dijelu đardina do Poljane su kućice s ponudom šibenskih udruga i izrađivača suvenira, ma u ostala dva dijela parka su kućice s hranom i pićem.
Večćtradicionalno na trgu ispred Osnovne škole Fausta Vrančića postavljeno je klizalište, posebna atrakcija za mnogu djecu.
Prava gužva nastala je oko 20 sati kada je počeo koncert TBF –a.

Ovogodišnji adventski sajam u Šibeniku ponudom bi trebao biti raznovrsniji od prošlog budući da su organizatori povećali broj kućica s hranom i pićem sa sedam na jedanaest To je i jedini plastic-free sajam u Hrvatskoj.

Šibenska Adventura trajat će do 1. siječnja,a zatvorit će ju Neno Belan. U narednih dvadesetak i više dana u đardinu će se svakog dana izmijenjivati različiti izvođači.
 

Iz kategorije: Vijesti