Datum objave: 26. Rujan 2017

Četvero ozlijeđenih u tri prometne nesreće na šibenskom području

Diana Ferić
Diana Ferić

Čak tri prometne nesreće dogodile su se na šibenskom pdoručju u manje od 24 sata. Noćas se u Murteru se dogodila prometna nesreća u kojoj je 20-godišnji vozač motocikla zadobio teške i po život opasne ozlijede zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

 

Do prometne nesreće je došlo kada se 20-godišnjak motociklom upravljajući motociklom Yamaha 250, šibenskih registracijskih oznaka, bez zaštitne kacige na glavi i bez upisane u vozačku dozvolu A2 kategorije, nije kretao isključivo kolnikom uslijed čega je sletio sa lijeve strane pored kolnika. Prednjim lijevim dijelom motocikla udario u betonski stup ulaza u dvorište, a nakon toga je s motocikom pao na kolnik.

Jučer ujutro u Vodicama je teže ozlijeđena 29-godišnja putnica osobnog automobila BMW dok su 33-godišnji vozač tog automobila i 26-godišnja putnica lakše ozlijeđeni. Teže ozlijeđena putnica je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

 

Prometna nesreća dogodila se u trenutku  kada je 33-godišnji vozač osobnog automobila BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja sa državnom cestom D-8, dok je na semaforu bilo upaljeno treptajuće žuto svjetlo ušao u raskrižje, a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom, koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska. Sudario s teretnim automobilom marke Iveco, splitskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Nakon udara osobni automobil se odbija i u zanošenju izlijeće izvan kolnika na kameno zemljanu površinu i zabija se u žičanu metalnu ogradu.
 

Sinoć oko 22 sata se dogodila prometa nesreća u Tisnom u kojoj je 23-godišnji njemački motocikist teže ozlijeđen i zbog ozljeda zadržan na daljnjem liječenju.
Do prometne nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač upravljajući motociklom Suzuki Bandit-S, njemačkih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika, na zemljano-kamenu površinu.
 

Iz kategorije: Vijesti