Datum objave: 03. Kolovoz 2017

Dujić slavodobitno priopćio:Petrina je u krivu, imamo potvrdu da je Županijska skupština zakonito konstituirana

Dujić slavodobitno priopćio:Petrina je u krivu, imamo potvrdu da je Županijska skupština zakonito konstituirana
Diana Ferić
Diana Ferić

Ministarstvo uprave potvrdilo je da je konstituirajuća sjednica Županijske skupštine Šibensko kninske županije bila legalna i da to što je Mandatno - imunitetska komisija izabrana s 20 glasova nije bilo bitno za zakonitost te sjednice, kazao nam je danas Nediljko Dujić, predsjednik šibensko-kninske Županijske skupštine. Tako je on Nediljko Dujić zakazao je za ponedjeljak nastavak odgođene sjednice Županijske skupštine na kojoj je nezavisni vijećnik Stipe Petrina tvrdio da Skupština nije ni konstituirana jer Mandatno povjerenstvo nije dobilo dovoljan brojan glasova.
Dujić je nakon te Petrinine primjedbe odgodio održavanje Skupštine dok se ne preslušaju zapisnici i o cijelom problemu ne dobije mišljenje Ministarstva uprave.
Ja sam od početka znao da Petrina nije u pravu, ali sam želio to dobiti i napismeno. Želio sam otkloniti svaku sumnju i da sve bude legalno. Iz Ministarstva uprave stigao nam je odgovor da za konstituiranje Skupštine Mandatno povjerenstvo uopće nije potrebno. Dapače, neke Županijske skupštine uopće ga i nemaju", izjavio nam je danas Dujić.

Iz kategorije: Vijesti