Datum objave: 01. Kolovoz 2017

Projekt Pink Wing donio donacije siromašnim obiteljima i Prihvatilištu za beskućnike u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Vrijedna donacija danas je stigla na kućne adrese četriju šibenskih i jedne tribunjske siromašne obitelj te Prihvatilišta za beskućnike u Šibeniku i to zahvaljujući projektu Pink Wing, karavani skupocjenih automobila. U humanitarnoj akciji koja je održana u sklopu tog projekta, koji je u lipnju ove godine dijelom održan i u Šibeniku prikupljeno je 25.000 kuna kojima su tim obiteljima i prihvatilištu kupljeni kućanski aparati i namještaj.

Sedmeročlanu obitelj Papak u Vrpolju posjetili su danas zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta, direktor Turističke zajednice Dino Karađolei organizatori Pink Winga Robert Bajs i Marko Fratrić te im donirali namještaj – blagovaonski stol i stolice, trosjed te radne stolove za djecu.

„Pink Wing je karavana sportskih automobila koja prolazeći kroz gradove u Hrvatskoj iste turistički promovira. Međutim, taj projekt ima i svoju humanitarnu dimenziju čiji smo efekt vidjeli danas. Zahvaljujem organizatorima Pink Winga na ovoj lijepoj i humanoj gesti i nadam se da smo današnjom donacijom pripomogli opremiti kućanstva ovim obiteljima.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

Petar Papak zahvalio je organizatorima Pink Winga te Gradu Šibeniku na toj donaciji ističući kako im svaka pomoć mnogo znači.

Prihvatilištu za beskućnike u Šibeniku danas su donirane perilica i sušilica rublja.
 

Iz kategorije: Vijesti