Datum objave: 08. Srpanj 2017

Zagrebački Holding prodaje hostel "Loda" u Skradinu,nekadašnje dječje i radničko odmaralište

Diana Ferić
Diana Ferić

Hostel "Loda" u Skradinu jedna je od 20 nekretnina vrijednih 2,5 milijardi kuna koje Zagrebački holding želi prodati.

Skradinski hostel "Loda" našao se na popisu 20 nekretnina vrijednih oko dvije i pol milijarde kuna koje Zagrebački holding, želi prodati. Zagrebački holding objedinjuje 16 podružnica koje obavljaju djelatnosti nekadašnjih zagrebačkih komunalnih poduzeća, a vlasnik je osam trgovačkih društva i zapošljava više od 11 000 djelatnika.

Na prodaju, najam ili neki drugi oblik komercijalizacije ponuđena su odmarališta, kampovi, hosteli, poljoprivredno i građevinsko zemljište i poslovni prostori od Kranjske Gore, Savudrije, Velog Lošinja, Duge uvale, Skradina i Silbe, do Dugog Sela i Zagreba.

Zagrebački holding d.o.o. će na temelju prikupljenih iskaza interesa pozvati ponuditelje da apliciraju na javni natječaj, koji će biti objavljen u javnim glasilima i na službenim stranicama Zagrebačkog holdinga i Podružnice Upravljanje nekretninama.

Stručnjaci za nekretnine procjenjuju da hostel "Loda", koji je Zagrebačkom holdingu uglavnom služio kao neka vrsta radničkog odmarališta te odmarališta za djecu, a koriste ga i neke sportske organizacije, uz kamp "Veli Jože" i villu "Milda" u Velom Lošinju i odmaralište u Kranjskoj Gori, pripada u red najvrjednijih nekretnina ponuđenih na prodaju ili najam. Cijena se ne zna, a očekuje se da bi se ponude mogle najmanje kretati između 25 i 35 milijuna kuna.

Hoće li li skradinski hostel "Loda" dobiti novog vlasnika ili zakupca znati će se do kraja ove godine.

 

Iz kategorije: Vijesti