Datum objave: 25. Lipanj 2017

Ljetna škola u Vodicama o društvenim mrežama kao alatima promocije

Diana Ferić
Diana Ferić

Društvene mreže davno su prestale biti samo mjesto na kojem nalazimo prijatelje iz osnovne škole i objavljujemo fotografije s godišnjeg odmora.

 

Danas su one jedan od najvažnijih alata promocije, prodaje i poslovanja brojnih tvrtki i start upova, ali i privatnih osoba, koji putem njih brzo mogu doći do klijenata i sljedbenika diljem svijeta pa je stručno vođenje Facebooka, Instagrama, Snapchata i Twittera vještina koju će brojni poslodavci bogato nagraditi.

 

Sve koji svakodnevno rade s društvenim mrežama ili tek namjeravaju ući u sferu jednog od najpopularnijih zanimanja današnjice, sigurno će zanimati ljetna škola koja će se ovog ljeta održati na hrvatskoj obali, a koja će polaznike uputiti u nevjerojatno kompleksan svijet društvenih mreža.

 

Ova ljetna škola nastala je u partnerstvu Veleučilišta u Šibeniku, Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu i akademika sa Sheffield Universityja, a zanimljivo je da će ju pohađati oko 80 posto međunarodnih prolaznika.

 

Škola će trajati od 28.06. do 30.06. 2017. u Vodicama, na lokaciji koju je osiguralo Veleučilište u Šibeniku.
Nastava će se sastojati od 20 posto teorije, 10 posto prezentacije alata, 10 posto interaktivne nastave i 50 posto praktičnih zadataka.

 

Polaznici će imati priliku saslušati predavanje Wasima Ahmeda s britanskog sveučilišta Sheffield, analitičara društvenih mreža koji se tom tematikom bavi na blogu u suradnji s Visibrain Focusom te održava predavanja na kojima predstavlja alate i tehnike vođenja društvenih mreža diljem Europe.
Od domaćih predavača, djelić svog znanja posjetiteljima će prenijeti i Sergej Lugović, hvaljeni profesor s Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

 

Iz kategorije: Vijesti