Datum objave: 12. Lipanj 2017

Dirljiva potpora sudionika humanitarne biciklijade "Od vale do vale" teško bolesnoj Željki Štokić

Diana Ferić
Diana Ferić

Sudionici jučerašnje humanitarne biciklijada pod nazivom “Od vale do vale” koja je startala u Jezerima pokazali su da imaju veliko srce. Prikupili su od startnine oko 3 500 kuna za liječenje Šibenčanke Željke Štokić, ali ne samo to već su joj u znak potpore poslali majicu sa svojim potpisima, torbu za pijacu i šalicu za kavu s logom te biciklijade. u Jezerima, 11. lipnja, osim promicanja biciklizma kao zdravog načina života i očuvanja okoliša ima i humanitarnu notu.

 

Željka Štokić koja se već 13 godina bori s malignim oboljenjima čeka radiokiruršku operaciju tumora u zdjelici za koju su građani dobrog srca u humanitarnoj akciji, u samo nekoliko dana prikupili više od 160 000 kuna. Željka se još uvijek se liječi od tromboze, kontrolira krv i strpljivo čeka svoj prvi tretman u privatnoj bolnici u Svetoj Nedelji.

 

Biciklijadu su organizirali Turistička zajednica Jezera s Općinom Tisno i partnerima radi promicanja biciklizma kao zdravog načina života te očuvanja okoliša.

 

Ruta biciklijade je bila duga 21 km. Vozilo se od Trga Jezerana prema poučnoj stazi šetnici Jezera-Tisno, potom kroz Tisno prema kampu Lovišća, te dalje prema kampu Plitka vala do glavnog trga u Betini na kojem je bilo organizirano osvježenje i pauza uz posjetu Muzeju betinske drvene brodogradnje.

 

FOTO: Faacebook,Milan Balaban

Iz kategorije: Vijesti