Datum objave: 09. Lipanj 2017

FOTO Napreduje nadogradnja Veleučilišta u Šibeniku koje dobiva još 1 200 četvornih metara prostora

Diana Ferić
Diana Ferić

Nadogradnja zgrade osnovne škole Tina Ujevića i veleučilišta u Šibeniku dobiva sve konkretnije obrise iako bi radovi trebali biti završeni do listopada ove godine. Elemente čelične konstrukcije podizala je takozvana teleskop dizalica.
Bit će izgrađeno i uređeno novih 1 200 četvornih metara prostora i to u produžetku drugog kata Veleučilišta, te iznad škole kao novi treći kat.

 

Anita Grubišić, dosadašnja dekanica Veleučilišta u Šibeniku izjavila da je ideja za nadogradnju zgrade Veleučilišta predstavljena Stručnom i Upravnom vijeću prije tri godine, a nakon dugog i intenzivnog rada u kojem je sudjelovao čitav tim ljudi s Veleučilišta te vanjskih suradnika, došli su do ključnog trenutka, početka radova u siječnju ove godine.

 

"Nadogradnjom će Veleučilište dobiti nužno potrebne kabinete za nastavnike, prostor za sve službe dekanata na jednom mjestu, veliku vijećnicu za održavanje sjednica, učionice, a dobit će se i prostor u postojećem dijelu zgrade za arhivu, biblioteku s čitaonicom, studentski dnevni boravak ", kazala je Grubišić.
 

Iz kategorije: Vijesti