Datum objave: 07. Lipanj 2017

FOTO: Mali, uspješni sportaši odali počast svom uzoru, velikom Draženu Petroviću

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvadeset četvrta obljetnica tragične smrti Dražena Petrovića obilježena je danas polaganjem cvijeća i vijenaca na njegov spomenik pored sportske dvorane na Baldekinu i pod spomen koš (kojeg trenutno nema jer ga je netko uništio pa će biti zamijenjen novima) u Preradovićevoj ulici.

Počast Draženu Petroviću koji i dalje živi u srcima svih Šibenčana odala su djeca iz šibenskih dječjih vrtića, članovi Škole košarke Dražen Petrović te dužnosnici Šibensko – kninske županije i Grada Šibenika, Goran Pauk, Danijel Mileta i Paško Rakić, zatim predstavnici košarkaških klubova „Šibenik“ i „Jolly“ te Zajednica sportova Grada Šibenika i Šibensko – kninske. Memorijalnom izaslanstvu Škole košarke Dražen Petrović koju je predvodio košarkaški trener i pedagog Miro Kotarac, pridružio je jdena od najbljih hrvatskih košarkaša, Dario Šarić.

Program obilježavanja obljetnice Draženove smrti nastavlja se u subotu i nedjelju memorijalnim međunarodnim turnirom Škole košarke Dražen Petrović, ‘Sjećanje na Dražena’ za dječake rođene 2004. godine i mlađi pod nazivom. Uz ekipu Škole košarke Dražen Petrović na turniru koji se održava u sportskoj dvorani na Vidicima sudjeluju ekipe „Splita“ iz Splita, „Alkara“ iz Sinja i slovenske „Union Olimpije“.

 

 

Iz kategorije: Vijesti