Datum objave: 22. Svibanj 2017

Zadovoljstvo u HDZ -u:U Županiji i Šibeniku nikad bolji izborni rezultati unazad 18 godina

Diana Ferić
Diana Ferić

HDZ u Gradu Šibeniku i Šibensko – kninskoj županiji ostvario je na proteklim lokalnim izborima, povijesni, nikad bolji rezultat. Imaju apsolutnu većinu i u Gradskom vijeću Šibenika i u Županijskoj skupštini, a njihovom kandidatu za župana Goranu Pauku i kandidatu za gradonačelnika Šibenika Želku Buriću nedostajalo je tek nekoliko postotaka da prođu već u prvom krugu.

 

„Hvala svim mojim Šibenčankama i Šibenčanima što su 2013. godine podržali našu tadašnju poruku Šibeniče, probudi se!Vrime ti jei što su jučer u jako velikom broju stali iza poruke Šibeniče, samo naprid! To znači da je volja građana Šibenika vrlo jasna i mi ćemo nezaustavljivo nastaviti ići naprijed, za što ću se svojim predanim radom boriti ja, članovi Gradskog vijeća i cijela naša stranka. Ovaj rezultat potvrda je našemu radu u protekle četiri godine, ali i pokazatelj volje građana da se grad nastavi razvijati i graditi u pozitivnom smjeru. Nastavljamo u pozitivnom i afirmativnom tonu, a ovim putem poručujem i to da smo mi opcija koja je u bilo kojem trenutku otvorena za svaki projekt od interesa za grad koji će ići u smjeru poruke Šibeniče, samo naprid!“, poručio je gradonačelnik Burić na današnjoj tiskovnoj konferenciji povodom izbornih rezultata u Šibeniku.

Vrlo zadovoljan je i Goran Pauk kojemu se „smiješi“ novi mandat.

„Prije svega veliko hvala svim žiteljima naše županije što su u jako velikom broju podržali moju motivaciju da nastavim raditi za našu županiju. 49,40% osvojenih glasova sjajan je rezultat koji smo postigli jednom pozitivnom kampanjom i na temelju rezultata našega rada u protekle četiri godine. Razgovarali smo s građanima, obilazili ih i predstavljali im viziju nastavka rada za našu županiju, stoga je ovaj rezultat potvrda toga da idemo u dobrom smjeru, a pozitivno i s brigom za sve dijelove naše županije nastavit ćemo i u narednom mandatu. Ovo je moj najbolji dosadašnji rezultat u prvom krugu i doživljavam ga kao jasnu poruku da za županiju trebamo nastaviti raditi u ovome smjeru, stoga se iznimno veselim nastavku rada zajedno sa svim žiteljima Šibensko-kninske županije“, istaknuo je županPauk.

 

Predstavnicima medija obratio se i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije, koji je istaknuo da su tiskovnu konferenciju sazvali prije svega kako bi zahvalili svim žiteljima Šibensko-kninske županije što su svojim glasom podržali kandidiate Hrvatske demokratske zajednice i što su pridonijeli tome da ostvare najbolji rezultat u posljednjih 17 godina.

 

„U prvom krugu smo dobili dva grada i sedam općina, zajedno s općinskim i gradskim vijećima, a značajan rezultat ostvaren je i na županijskoj razini, prilikom čega je Goran Pauk ostvario rezultat od 49,40% glasova. Ove brojke plod su našeg ozbiljnog rada, i to ne samo posljednjih tjedana, već tijekom protekle četiri godine. Ono na što sam posebno ponosan je i rezultat koji smo postigli u Županijskoj skupštini, gdje smo sjajnim spojem mladih i stručnih ljudi osigurali stabilnost naše županije u nadolazećem mandatu. Ovim putem poručujem i to da ćemo i dalje biti na raspolaganju svim pozitivnim inicijativama i projektima unutar Županijske skupštine, stoga se veselimo nastavku rada za dobrobit svih naših građana i cijele županije“, poručio je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić.
 

Iz kategorije: Vijesti